Regisztrált ügyfeleknek

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése


Online
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 7, legújabb: karbantarto

Program rendelés
A szoftvert a honlapunkról letöltött megrendelő lap kitöltésével és postai úton társaságunk címére történő megküldésével lehet megrendelni. A kitöltendő megrendelőlapot a Letöltés menüpont alatt lehet elérni.
A programot CD lemezen, postai úton juttatjuk el az Ön által megadott címre.
A program (szolgáltatáscsomag) ára 2005 évben: 20.000.-Ft + ÁFA.

Kiegyenlítésének lehetséges módjai:
ˇ a lemez megérkezése után postai utánvéttel
ˇ társaságunk számlaszámára való előzetes átutalással

A szoftver névre szóló, megvásárlása automatikus regisztrációt jelent rendszerünkben. Minden szoftver-példányhoz más-más felhasználónevet és jelszót biztosítunk, ezzel érhetők el, a csak regisztrált ügyfelek részére hozzáférhető szolgáltatásaink.
A program (szolgáltatáscsomag) 1 (egy) év időtartamig használható, az első év letelte után további egy év karbantartási / rendszerkövetési / használati díj a mindenkori évi szolgáltatáscsomag díj 30%-a.

Az adatok felvitele után, a lényegi adatok (azonosítási adatlap, tényleges tulajdonosi nyilatkozat, bejelentőlap) nyomtatott formája Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (a továbbiakban: PSZÁF) által kiadott mintaszabályzatok, illetve Pénzügyminisztériumi irányelvek mellékleteinek megfelelőek.

Ha Ön nem kívánja a későbbiekben a használati időt meghosszabbítani, akkor bár nem tud újabb adatokat felvinni, de a már beírtakat a program továbbra is tárolja, nyilvántartja, az adatokban történő keresés lehetősége továbbra is - korlátlan ideig - megmarad.


küldés e-mailben nyomtatóbarát változat
Oldal létrehozási idő: 0.0363 másodperc.