Pénzmosás megelőzése |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jogi nyilatkozat

Honlapunk struktúrája, alkalmazott megoldásai és egyedi tartalma a Commentarius Bt. szellemi terméke, mely jogvédelem alá tartozik.

A honlapon elhelyezett információk kizárólag csak a figyelem felkeltését, és nem a látogatók teljeskörű tájékoztatását szolgálják. A honlapon megjelenített információk semmilyen módon nem kötik a Commentarius Bt.-t. A honlapon elhelyezett egyetlen információ sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A Commentarius Bt. semmiféle felelősséget nem vállal a honlapon fellelhető információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Commentarius Bt.-t semmiféle felelősség nem terheli.

A honlapon megjelenített információkat a jogszabályoknak megfelelően a szerző feltüntetésével jelenítjük meg - mely megjelenítés - kifejezetten nem üzleti céllal történik. A szerzői információ közvetlen elérése érdekében a szerző honlapját - mint linket - is feltüntetjük.

Commentarius Bt. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.