Pénzmosás megelőzése |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mezőgazdasági főoldal

Tisztelt Látogató!

Az agrárium legfrissebb híreinek és információinak elérése érdekében mind a híreket mint a programokat közvetlenül találja meg (bal oldali menüpontok).

A tematikus információk segítségével Önnek nem kell feleslegesen böngészéssel töltenie idejét. Amennyiben nem csak az agráriummal kapcsolatosan érdeklődik akkor kérjük állítsa be a kívánt nézetet (bal oldali menü, pl. összes tartalom).

A pályázatok közötti keresés szolgáltatásunkat vagy a tematikus hírlevelet bejelenkezett felhasználók vehetik igénybe melyhez előzetes regisztrációra van szükség.

A regisztrációs adatlap kitöltésével Önök megadhatják vállalkozásuk formáját (ki pályázik), fejlesztési igényét (mire pályázik), a pályázott összeget amire a közeljövőben szükségük lesz. Természetesen a kapcsolati adatok (telefon, e-mail) megadásával lehetővé tehetik az egyedi informálásukat igényük esetén (egyszerű megkeresés, információkérés stb).

Az információk hatékony eléréséhez a legcélszerűb a tematikus hírlevélszolgáltatásunk igénybe vétele, melyeben a legfrissebb híreket és információkat kaphatja meg.

Reméljük segítségünkkel minél hamarabb rátalál az Önnek legmegfelőbb pályázatra és mielőbb köszönthetjük a siker kovácsaként partnereink körében.

Tisztelettel: COMMENTARIUS TEAM