Pénzmosás megelőzése |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Korábbi hírek

Előzetes regisztráció a TIOP 2.2.7 „Infrastruktúra-fejlesztés az egészségpólusokban” című pályázat tájékoztató rende

2008. Január 21.

 A TIOP 2.2.7 „Infrastruktúra-fejlesztés az egészségpólusokban" című pályázat 2007. december 20-án meghirdetésre került. Az Egészségügyi Stratégiai Kutató Intézet Strukturális Alapok Programiroda, mint közreműködő szervezet 2008. január 30-án, pályázói információs napot szervez a fent említett pályázathoz kapcsolódóan.

Az információs nap keretében segítünk megismerni a pályáztatási rendszer szereplőit, a pályázati szakaszt és a végrehajtás folyamatát. Foglalkozunk többek között a projekttervezéssel, ezen belül a tevékenységek és a költségek tervezésével, a kétfordulós eljárásrend szerinti projekt kiválasztás folyamatával, valamint a fenntartási kötelezettségekkel.


Kérjük, előzetesen jelezzék az információs napon való részvételi igényüket a strapi@strapi.hue-mail címen az alábbi adatok megadásával: a pályázat száma (TIOP 2.2.7), az intézmény neve, pontos címe, elérhetősége, résztvevő neve és elérhetősége (telefonszám, e-mail). Az előzetes regisztrációkat 2008. január 21-ig várjuk!

Egy szervezet részéről maximum 3 főt tudunk fogadni. Kérjük, hogy pénzügyi munkatárs és a tervezésért felelős projektmenedzser is vegyen részt a rendezvényen. A részvétel ingyenes.

A rendezvény pontos helyéről, időpontjáról és tematikájáról a megadott e-mail címre közvetlenül kapnak majd tájékoztatást a jelentkezők.

Kérjük, hogy a regisztrációt megelőzően tájékozódjon a pályázati feltételekről, különös tekintettel a jogosultsági feltételekre. A pályázati felhívás és a pályázati útmutató, valamint az egyéb dokumentumok letölthetők a http://www.nfu.hu/ weboldalról.

Megjelenés dátuma: 2008-01-21

Lejárat dátuma: 2008-03-01

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség